Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastava Izlazeceg Sunca
Pa to bi trebalo biti zabranjeno jer je iz drugog svjetskog, iako ja nemam nista protiv toga neka rade sta hoce, ali isto da sada nijemci okite svastiku na svoju. Stim da ova zastava ima duzu historiju Japana od prije.
U Amerike su nuklearne vecinom ja mislim da ih ima oko 40 koliko sam citao ali napravili su neko oružje,rakete koje służę zamjeni podmornica i cilj im je u 50 godina unistiti podmornice
Americka Mornarica je najjaca na svijetu bez imalo sumnje. Samo 20 nosaca Aviona je dovoljno.reci a citav svijet ima 13 i od tog broja vise od pola su njeni saveznici. Onda svake godine ulazu preko 700 milijardi dolara na vojsku sto je daleko najvise od bilo koje druge drzave na svijetu.