Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad sam na Androidu, tako da me boli za iPhone i Apple.
iPhone je nista bez Jailbreak-a.Ovi update-i su samo da bi Apple onemogucio Jailbreak.Koristim iPhone i jos sam na verziji 9.3.3 i necu update do sljedece Jailbreal verzije.Toplo preporucujem svim korisnicima iPhone-a Jailbreak.
Istina, isto kao kad vidim android usera koji nije rootan
Nije tacno da je nista bez jailbreak. Sto se tice crackovanih aplikacija ne treba vise jailbreak. Dovoljno je skinut appdb i preko njega se sve moze imat. Jedino sto fali su tweakovi al to nije tako bitno., barem meni. Dakle sve appove sam imo i bez ovog zadnjeg jailbreak, navigon, igo itd...sve
ko nema para za iPhone, nije u opasnosti.
to ti crvav ogrizak?
Zadnja dva dana ovo je bila top vijest. Pod hitno nekoga zaposlite ko ce baviti vijestima ovog tipa. Moj savjet.