Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo smpatican izum....
a Sta ako zastane u zraku
koliko dugo li se ovakve igracke vec koriste u svrhu spijunaze, kada su se odlucili da i naa obicnim smrtnicima omoguce da se igramo s tim?
je nisu koristili da snimaju proteste i kasnije vide ko je bio da ga lakse proganjaju. ovo garant nije za P.O.V. @ bravo, nego za nadgledanje ljudi i laksu kontrolu mase. ne mirise mi na dobro...
Eh svaka im dala i na vrijeme dobila !
A sta ako mi ispadne i ne uhvatim je ? :O
sad treba gdje god da krenem da nosim ovu loptu sa sobom, simpaticno ali glupo
kada nase \"klinke\" dodju do ovog izuma..uskoro ce te na fb moci vidjeti slike iz kupatila iz svih uglova..pa mozda cak sadrzaj wc skoljke, prije pustanja vode
.uz pomoć 36 mobilnih telefona ona bilježi sve što se oko nje događa... Ovo je vrhunac, najveca provala koju sam procitao na netu!
svi ovi sto su dali dislajk @bravu ne znaju sta znaci pov :D
sta ako ispadne?
Ovo labud ima odavno
haha jasta,sada mozes imati P.O.V a da ti kamera nije na glavi :D :D :D heheh
Sad fakat mozes sam sebe gledati iz pticije perspektive dok zigu...:)
dobra muzika ocm, a video kriza
\'...tako da mu nijedan detalj ne može promaći.\' Pa, nije baš tako dobra ali je cooooooool *(-_-)*