Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok muslimani dove li dove...zato nas i ponizava narod koji je 1000 puta malobrojniji od muslimana. Knjigu u sake, a ne cekati Torabija da nam posveti vodu.
@edisss Samo nepismen i zlonamjeran čovjek može generalizovati na takav način. Zato, podojki mi milojka.
Edisss, ti nisi "Musliman" nego "Jevrej", zato se ne pretvaraj i ne zakuhavaj. Inace lako je Izraelu sa onom parolom, "nas i Amerikanaca 300 miliona".
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Najpametniji narod na svijetu..
😊
@JevrejAriel🔯👍
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A traje pune 3 minute
Ispade brže se puni nego kad ti pumpadžija sipa gorivo, hahahahaaa.
Hoce oni. najbolji su na svijetu kada treba ustediti
super je ovo za cijeli svijet, ali pitam se zasto se ne promovise uspjeh drugih zemalja sto su puno vaznije stvari izmislili..?
Ponovo prica o supwrbateriji..za 3 4 6 8 god pa opet
Jevreji su narod koje je Allah dz.s. uzdigao nad ostalim ljudima. Radi svoje pokornosti Stvoritelju dobili su mnoge blagodati. Medjutim, vremenom su se okrenuli u suprotnom smjeru i sve sto su dobili poceli koristiti na negativan nacin. Poceli su prepravljati objave koje su im dolazile, a onda poceli i poslanike ubijati. Tako vidimo da su danas najsposobniji politicari, kamatari, zelenaši, reketari. Sav svoj kapacitet koriste za ostvarivanje dunjaluckih blagodati.
U svojim rukama drze sve poluge i instrumente koji ljude odvode u zabludu...holivud, moda, umjetnost.... Bukvalno su postali brilijantni umovi u iskoristavanju cijelog covjecanstva. Njihova ,,knjiga,, kaze....nama nije grijeh sto ucinimo neukima.... Sto ce reci, ko je neuk i oni ga prveslaju, sam je kriv. Zato im je obecana teza kazna nego krscanima i drugima.
@vasastranka Cudno je to kod jevreja..ne zna se da li je to nacija ili religija Npr..kakve veze imajubjevreji hazardi koji cine preko 95% danasnjih jevreja...sa nor biblijskim jevrejima iz palestine
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad će Arapi . Haram je vozit Auto na baterije 😅😅
Ova tehnologija će prestavljati revoluciju u auto industriji i robotici.Ako se potvrdi kao istinito,pronalazaću će donijeti brdo para a korist od pronalaska će imati čitavo čovječanstvo.
A u Bosnu došao neki arapski hafiz. Razlika je očigledna.
Jevreji oduvijek ulazu u obrazovanje, nauku i tehnologiju, dok ove muslimanske drzave vide nauku kao zlo, obrazovanje na najnizim granama, pa onda nije ni cudo sto ovi od njih prave budale svakodnevno.
Arapi jesu vrhunski magarci, medjutim nesumnjivo da su Arapi i Jevreji isti narod sa dvije vjere. Jevreji imaju puni pristup zapadnoj tehnologiji, nauci, obrazovanju, strateskim firmama, koje drze cak i u svom vlasnistvu, prema tome, transfer tehnologije sa zapada u Izrael se odvija svakodnevno bez ikakvih problema. S druge strane, Arapi danas imaju love, medjutim nemaju nikakav pristup Zapadu, cak naprotiv. Zato trose lovu na budalastine u Dubaiju.
Jevreji imaju to sve jer su jos prije stotine godina ulagali u nauku. Nisu izgradili lobije i moc u svijetu na osnovu toga sto su se molili Bogu, nego jer su se drzali skupa i ulagali u sebe, u obrazovanje i razvoj. Meni su oni fascinantni po tom pitanju i njihov toliki uticaj u svijetu, prvenstveno u Americi, a uz cinjenicu da ih nema mnogo, pa sam uspjela dosta procitati o tome.
E cuj baterija puni auto
Na ovo mogu samo glupani da nasjednu. Kako bi izvukli sto vise para od fondacija i slicnih,ovi strucnjaci su uvijek "blizu"
joj samo da to krene da ovi nasi hojstaplerski naftasi pocrkaju.pa nimalo da pojeftini gorivo a barel 40$.
@IronyMan Nafta je jeftina ali porez je skup.
@Dino Z Da, kad crkne nafta i kad joj se pronadje alternativa, sto nesumnjivo vec odavno postoji, onda ce struja ili ta neka druga alternativa da se takodjer placa i to toliko da ce biti skoro isto. Alternativa nafti se ne trazi da bi se narod besplatno vozao, nego zato sto su sva fosilna goriva kancorogena za ljudski rod i sto zagadjuju okolicu. A tacno je i to da u cijeni nafte, kojekakve "akcize" ucestvuju i do 90%, u zavisnosti od zemlje.
A koji je intelektualac pisao ovu vijest majku mu, pa je li napuni auto ili bateriju?
čifutska posla