Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVI APOENI SU PREMALI,NJEGOVO HAPANJE SE BROJI U MILIJARDAMA!
ralph05 A što frajer nije u zatvoru ako toliko krade? Ne kažem da je poštenjačina ali ne kažem ni da nije. Ne znam kao ni ti. A kako ti znaš da je lopov ? Uputi nas. Pozz
@Automatic99 kurvom j'bemte dlakama, široka i blesavu dudlaju EL Bake u čm"rčić
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znaciiii, smijeh do suza, castila bih ga cevapima odmah!!
Sto ne naprave igricu brabonjak Covic i Krmak dodik
Nama i na treba država kad pljujemo po svakom legalno izabranom lideru. I ne samo lideru,po svemu što je bošnjačko. Nezahvalno bošnjačko smeće i ostali.
Trebalo bi napraviti po jednu sa čovićem i dodikom.
Ovo je udar na kosttitutivnost druga 2 naroda u BiH.Zasto nema covke i dode?
možda bi mi se svidila još više igrica kad bi zna kako se igra odnosno hapa
djeca nam se smiju moj bakire
Igrica je već imala 100 000 pregleda na Youtube ! Baš ONo što je EL Bake i obećeo pred izbore ! Da će nećim već zaposlit 100 000 !
Lijek za bakizam https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flappy.fahro
Moze li se ovo cudo instalirat na Linuxu?
Nisam pristalica teorija zavjere ali ovdje stvarno smrdi nekoliko stvari. Prvo, zašto samo Bake? To su Čovke, Mile, Šćepo... primjeri poštenja? Nema lopovluka u Ljubuškom, Bijeljini, Grudama, Višegradu... A drugo, autor nepoznat! Hm, do neba mi to smrdi na obavještajne službe naših susjeda/komšija, al' hajde ti to sad objasni prosječnom Bosancu koji je glup ko tocilo!
Psiho ratovi...
@wolf07 Mozda jer niko od navedenih nije kriv za redukcije vode,kriminalnu privatizaciju,propast energoinvesta i ostalih mega firmi,nepotizam,prevare itd govorim o FBIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u premiumu vreće zlata i kao glavni boss Fahro na kraju
Koja propaganda. Zato će vas SDA pomest na izborima. Nije narod glup. Svi ste se digli protiv bošnjaka ali džaba vam.
Ma valja pokrasti ovo.
Hoce li Bake donirat za razvoj ove igrice?