{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izetbegović kao inspiracija za igricu: "El Bake" skuplja novac po bh. gradovima

Klix.ba
21.4.2018. u 13:10
1.203
334
Izetbegović kao inspiracija za igricu: "El Bake" skuplja novac po bh. gradovima
1.203
Na Googleovom Play Storeu 8. aprila se pojavila igrica "El Bake", a u glavnoj ulozi je predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.
"Selam Bosno i Hercegovino, selam alejk, dobro veče moji dragi moji SDA-ovci", prvo je što čujete kada instalirate igricu koju je do sada skinulo 500 ljudi.

U opisu igrice na Play Storeu stoji: "Ukoliko se kojim slučajem ne nalaziš među 100.000 ljudi koji su zaposleni i imaš viška vremena, onda je ovo idealna igrica za tebe. Ako Bake nije pomogao tebi, to ne znači da ti ne trebaš pomoći Baketu. Olakšaj mu put kroz igricu, a Bake će tebi, možda, olakšati put preko granice".

Kreator igrice nivoe je nazvao po imenima bosanskih gradova, kreće se od Bužima preko Bihaća, Zenice, Tuzle sve do Sarajeva.

Glavni cilj je sakupljanje novca na putu izbjegavajući prepreke u vidu policijskih automobila, demonstranata, te rupa na cesti, a svakim nivoom količina novca koji se nalazi El Baketu na putu je sve veći. Poseban bonus na posljednjem nivou zove se "Vreća zlata" i on iznosi 3.000 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: