Uskoro i konačna verzija
0
Izašla Firefox 3.5 RC1 verzija
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim ja \"dite\" da si ti njekakav profesor narodnih jezika, tako da se kanis browsera i da ne laprdas o njima. Opera rules ;)
Koristim Safari 4 i zaista najbrže radi...
Vidjet cemo sta ce ponudit... al slabo da mogu Chromeu parirati. Kad se Google necega uhvati, obicno to bude najbolje.
ma safari vodi i to je to :) ostali su samo poceli da kopiraju i kopiraju.. eto taj private browsing... xD
ahahahaha čuj opera a majko moja pojma nemaš o kompovima! kako je izašao SAFARI 4 i kako ga Apple nazva najbrži na svijetu aktivirali se i ovi konkurencija je čude lično firefox uvijek biram :)
Prvo nije PLUGINOVA nego PLUGINA, a drugo kakve veze imaju plugini sa stabilonsti, brzinom i sigurnosti? Plugini su samo sminka, to bi valjda ti kao \"programer\" trebao znati... Garantujem da vecina nije nikada koristila Operu i Safari a sude istima.
...ah decki moram vas razocarati SAFARI od Apple-a....je najbrzi najbolji i najpouzdanijji....provjereno ..iako ja koristim mozzilu...imam oba i vjerujte mi ...ie i opera i mozilla mu ne mogu prici...
bolji firefox zbog pluginova svi profesionalci koriste firefox a lipicaneri i ostale ne znalice safari ie opera :D pozz od programera
Opera 9 stvarno jaca od ostalih samo joj ljudi nedovoljno posvecuju paznju.
RC1 Verziju možete preuzeti sa Download.ba: http://download.co.ba/Firefox-Beta-vise-14738.html
Safari ljudi, to je buducnost browser-a
Ne koriste SVI. Evo, ja ne koristim...
Opera Browser koriste svi profesionalci jer je najsvestraniji,najsigurniji i najbrzi...
IE rules
meni je mozilla nezamjenjiva već dugi niz godina