|

Izaberite novi cover za Xperia T3 i nagradite najbolje kreativce

Izaberite novi cover za Xperia T3 i nagradite najbolje kreativce
0
S
Sponzorirani članak
24.11.2014. u 17:08
0
komentara
0

dijeljenja
Izaberite novi cover za Xperia T3 i nagradite najbolje kreativce
Težak izbor nalazi se pred kompanijama Sony i m:tel, koje u saradnji sa brojnim mladim kreativcima iz cijele BiH realizuju zajedničku akciju, te vas pozivaju da, kao svojevrsni žiri, svojim glasovima odlučite ko je od ovih mladih i kreativnih umjetnika imao najbolju inspiraciju.
Naime, kreativci su osmislili i dizajnirali svoju viziju identiteta novog smartphonea iz slavne Sony radionice, a riječ je o prijedlogu vizuelnog rješenja covera (zaštitne maske) moćnog Sony Xperia T3 telefona.

Moguća rješenja poslalo je preko 50 dizajnera, sa nešto manje od 100 prijedloga, o onima koji će krasiti poleđinu smartphonea Sony Xperia T3 može odlučiti upravo vaš glas koji ćete dodijeliti nekom od brojnih radova, a njihova raznolikost će vas nesumnjivo oduševiti.

Dakle, najbolja vizuelna rješenja odabrat ćete upravo vi, i to lajkovima u okviru virtuelne izložbe radova, koja se nalazi na zvaničnom m:tel blogu, a izbor najboljih radova lajkovima trajat će do 1. decembra.

Sve pristigli radovi nalaze se na adresi blog.mtel.ba/t3-cover , a nakon što pregledate rješenja, možete glasati za ono koje je ostavilo najveći utisak na vas, te time pomoći nekome od prijavljenih da osvoji jednu od vrijednih nagrada.

Preciznije, kreativac najbolje dizajniranog covera dobit će upravo Sony Xperia T3 smartphone, druga nagrada je Sony SmartWatch 2, dok će Sony slušalice biti nagrada za osvojeno treće mjesto.

Osim toga, kompanija m:tel izradit će tri pobjednička covera u ograničenim količinama, i omogućiti da prvi kupci Sony Xperia T3 telefona dobiju jedinstven dizajn, i to upravo po vašem izboru.

Kao što ćete moći da vidite, rješenja koja se nalaze u galeriji na blogu, kreću se od preciznih i savršenih linija načinjenih u Corelu, preko oblika izmanipulisanih pomoću Photoshopa, pa sve do jednostavnih i efektnih poteza izvedenih slikarskom četkicom.

Pomozite da Sony Xperia T3 dobije adekvatan izgled koji će dodatno istaći eleganciju, nadmoćnost i impresivnost ovog smartphonea, i posjetite blog.mtel.ba/t3-cover.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.