Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vi nekome imate govoriti, ja znam da je to BSOD i ja sam u pravu.
nemojte njega, fraer ima 8 mejabajta konekciju, mora da radi u telekomu pa je pokupio svu pamet svijeta, hahahaha koji luzer majko mila.
haha...ovaj hakazvaka vazda se pravi pametan na forumu (ako je ovo on), pametuje, filozofira, rasipa se svojim \"znanjem\", potcjenjuje ljude itd., ali je dobio stoga ide sada....hahahaha hebi se haka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nista brate, kupi neke novine i edukuj se, nemoj biti papak-moron logicke greske to je hakazvaka, nije za seljaka. Furajte levata u tramvaju ba :D
ihihih, pa šta ću kad sam glup a pravim se haker?
haka je D E B I L i na FORUMU JE ISTO TO
ha, smo informatički svjesni u pm....demokratska i liberalna a tehnološki napredna zemlja...
Crni Ekran Smrti (BSoD ili ti Black Screen of Death) je prisutan na svim Windows/Linux operativnim sistemima i resultat je sistemskog samo-ocuvanja u slucaji kriticne greske kada sistem odlucu da se sam ugasi kao preventivni odgovor na ovu gresku. Za vise informacija mozete pogledati wiki artikl: http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Screen_of_Death
hakazvaka Pravilno je napisano samo sto ti nisi do kraja procitao o cemu je rijec!
Nije crni nego plavi ekran smrti! BSOD-Blue screen of death