Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američka kontraobavještajna barem radi svoj posao
Kinezi su dobri u kopiranju I nema im premca u tom pogledu, ali da oni nesto izmisle prije bi Somalija to uspjela. Pa skoro su poceli koristiti viljusku da ne pricamo o drugom. Kad im Amerikanci stanu na rep vratit ce se 200 godina u rikverc, samo dok zavrse posao sa rusijom, koja ide uspjesno u eru SSSRa .Zivi bili pa vidjeli.
Huawei je kopija Apple kompanije, kopirali su čak i layout nekih flagship prodavnica. Sjećam se kada je prije par godina bio problem jer su Kinezi kopirali Cisco opremu, i čak su kopirali Bugove koji su bili postavljeni u toj nekoj mašini. Kinezi nisu nikada proizveli ništa svoje, ali su postali toliko dobri u kopiranju Američke i zapadne tehnologije, da mogu da im pariraju orginalnim proizvodima, u kvaliteti kopija.
Testirate i na Rusima pa da mogu prnut u fenjer. Sve stoji jaki, ima njih tra la la. Al kad bi ovo gotovo bilo da nemaju nuklearne..