Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato kad u jednu pu.cačinu programeri naprave da igrač može biti tali.ban i pu.cati na američke voj.nike i to predstaviti javnosti (prije izdavanja) onda je to tragedija paralelna holokaustu: C.NNovi bruje, majke plaču i NVO bojkotuju i šalju peticije da se ukine... Naravno uredu je u jednoj pu.cačini (oprostite jer ne znam tačne nazive, ko ih igra znaće koji su naslovi u pitanju) da igrač hoda po aredromu i ub.ija civile u stilu a la Bre.ivik. Ako se ne varam pod pritiskom su izbacili taj dio sa igranjem u ulozi tali.bana... Eto vam za.pada, demo(n)kratije i dvo.strukih stan.darda... (P.S. word filter na ovom portalu mi ide na onu stvar!)
test
Bit ce vama za uprave mamicu vam primitivnu , ovo je 2011 god a ne 1211 primitivci fuuuj ,cuj zabranili igricu pa sta su Rusi trebali ili Nijemci koliko je samo ratnih filmova snimljeno na njihovu stetu.
majke im cifutsko-demokratske, skontali najlaksi nacin da se djeca zatruju modernim temama \"oslobadjanja\" i \"uvodjenja demokratije\"
Ne bi bilo lose da se i kod nas zabrani... dnevno provedem po 5 sati igrajuci ovu igricu, trenutno najbolji FPS na svijetu, mog\'o bi sta pametnije radit\'... I mogu igrati do 64 a ne 24 igraca...