Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vake cemo mi koji radimo u drzavnim institucijama dobit dzabe o vasem trosku...pa da se moremo s njima kurcit kad vikendom odemo u rodna brda i planine
apsolutna istina
Prije nam kasnio iphone a sad medju prvim sto li......... valjda guzonje rekli Baketu da nabavlja na vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tamam se digao kredit od 550 miliona od MMF ima da ide ko HALVA kod nas.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
..de nam šarane pusti neku drugu, tu znamo svi napamet 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad kompleksasi krenu dizati kredite i vaditi iPhone 7 u kafićima :)
uhh jedva cekam da gw sebi narucim,dojadio ovaj 6+ i s7 edge ne znam sta cu sa njima...pišaj po sirotinji,pozdrav.
Da ja vas neśta upitam. Taj sifon i fon il i-phone.. Kad sa njim okreneś broj dobiješ isto ko sa starom nokijom naprimjer. Sms isto tako. A da ja vama sad neśta kažem i ovim koji lete za životom zapadnim i punite milijarde apple i samsung itd. Ti telefoni nisu za mnoge. Jer mi neznamo ga koristiti adekvatno,il da kažem koje on sve funkcije ima niko ne koristi ni zna koristiti..
Ti se ne znas gramatikom koristiti, a nasao si srati ovdje! Sta cemo sad?
ima li kod kineza futrola za ove 7'ice......
nemam ni za futrole
necu ja ovaj obicni model, ja cekam onaj pozlaceni...
Nedaj bože ovo narućiti u BHtelecom. Ja narućio prije mjesec dan Samsung S7 Edge i još uvjek čekam.. :(
Kupit cu kad izidje zadnji model
p
p
p
p
sto nisu stavili 64 giga minimum
"Iphone 7 je smece, kanta od mobitela". Poslao bosnjo sa Samsung Galaxy S3 Neo.
Napisao Example sa svog iPhone-a 3G
Da, sigurno. ;)
Dobronamdošo.
ocel' i on do tunela i tako to ? ^_^
@FRA a može, šta prođe kroz tunel, poskupi 200%. Mogla bi biti i dobra reklama, nešto u folu savijanja, vodootporni, blatootporni i tako to. Kad je preživio ovo, preživiće sve, jee. Samo tunel više nije tunel... Onda na ćevape :)
ocu se hebat