Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkasni priip ciscenja tastature.1. okreni naopako tastaturu. 2. pocni da treses kao sito.3.blago udaraj od radni sto.4 na kraju naslonite je naopako na radni sto i pocnite da je udarate sakom dok se sva prljavstina ne izbaci koja se nalazi izmedju tipki.5. uzmite alkohola namocenog na gazu i predjite dva puta preko tipki i na kraju uzmite krpu i prebrisite je da se sto prije osui.6 tastatura je spremna za daljnju upotrebu :))
Bolja moja,svaka tipka ima svoju posebnu aroma od hrane koju sam konzumirao na testaturi.Npr. tipke A,S,D se cuju na 4 vrste sira,tipke:naprijed,nazad,lijevo,desno, se cuju na kupusnjacu.Tako da imam svoj licni svedski stol aroma.
...dosta mi je što je telefon pametniji od mene...
..uradi k'o ja....sve što ima predznak, smart, ne uključujem ;-)))))