Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam da ga Casey Neistat isproba :P
Još malo i očekujemo i prve dronove ubice ,pošalje čovjek drona na destinaciju npr. balkon rokne "klijenta"otrovom ili nekim sredstvom i završi posao.Nit ko uš'o ,nit iziš'o iz sobe.
Kad su sad ovakvi kakvi li ce tek dronovi biti 2020 hidzretske?!
i tako se otvara prostor za nove zakone, novu regulativu, nove agencije, nove supervizore, .. pa će se dronovi početi sudarati u zraku, padati nama na glave... ili će svako svakoga špijunirati... totalna besmislenost. i na kraju će neko procijeniti kako je civilizacija napredovala
paranojaaa...gdje si Šarane
Malo wiski malo.. Coca gola ;-))