Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pitanju je veća količina online prostitucije kod instagrama.
Koliko bih se dobrih stvari u svijetu moglo uraditi s tim zaradama umjesto sto idu u dzep 'pohlepne manjine'. Donijeti zakone sto prije kojim ce dodatno oporezovati te 'ekstremne zaradjivace' i natjerati ih da vrate pare u narod u vidu boljih skola, ustanova socijale, i pomoci najugrozenijim kategorijama ljudi. Svi zivimo jedan zivot i svi zasluzujemo laksi zivot a ne samo robovanje 'ekstremno zaradjivackoj manjini'.
Eto zašto u posljednje vrijeme Youtube šalje one upozoravajući poruke da se ne koriste pop up blockeri i ostali programi za ubijanje reklama. A reklame su baš kul. Kad npr. želiš da pogledaš sažetak neke NBA tekme prvo moraš da odslušaš nadahnjujući Vučičev propagandni govor ili saznaš sve o najnovijem prirodnom melemu za šizofreniju i depresiju, makar 15-20 sekundi. Taman dovoljno da ugasiš youtube i zaboraviš zbog čega si ga i upalio.
ja zaradjujem manje :)
Al zato Youtube ima strozija i pravno regulisana pravila. Na youtube ne mozes koristiti tudju muziku, slike i klipove - odma ban. Na instagramu kaci ko sta hoce.
Znamo to
Zato što Instagramu ljudi stvaraju sadržaj praktički za džabe, dok Youtube ipak nagradi kreatore sadržaja.