Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se preporodio od kako sam ,evo sace godina dana , deaktivirao insta... Nevjerovatno koliko manje se zamaras glupostima. Preporucujem svima da probaju, izpocetka ce vam biti tesko jer ste stvorili naviku ali kasnije ti lijepo jer se ne zamaras gdje je ovaj/ona hodala itd itd...
Nema napretka dok take a break ne bude pod moranje, a ne stvar izbora.
Instagram jaci od pornhaba, bolje kurave 100x. Plus im mozes pisati
Nema tu unapredjenja dok im ove influenserice prosipaju “pamet”, svoje bogatstvo( vecina ih prosto prosi ) ljepotu ( ove koje imaju koji dinar vise u Istanbulu, ove koje nemaju spasava face app). Jedna domaca je nedavno izjavila da je Visoko u Sarajevu ???? Sta je htjela reci sami Bog zna. Ove sto sminkaju a ne znaju dvije recenice sastaviti ali znaju prosipati samo bahato na to ae ugledaju danasnje djevojcice i nazalost zene. Nema tu sigurnosti dok ovakvi i slicni vladaju insta.