Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djekna jos nije umrlna, a ka\' ce NE ZNA se.... Ali se zna da od sa-x \"novinara\" novinara nikad biti nece....
Je li ova izumitelj ikada cuo za helikopter!!!
hahahahaha, kakva su mu ono krilca na krovu, hahahahaha
i sta kad poleti, kako ce ostati u zraku?? aaaaaaaaaaaaa, nidje veze, i razmislite kako bi smanjilo to saobracajne guzve :S imal iko mozga ovdje?
S ovom kantom ako poletis, ja cu s biciklom preletjeti preko atlantika, ni manje ni vise.
Ovo smece ne moze ni po cesti da ide kako treba pa ga sigurno necemo vidjeti ni da leti.
Malo cemo se nacekati cini mi se.. lici na leteci cevap.. da ovo nije Tatu Maruti, sto ide dva metra pa stane? Prije ce biti da su ova \"krilca\" puna aerodinamike.. Vas letac ikar.. Jeste da ne pravimo avione ali zato smo prvi u proizvodnji neproizvodnih politicara! PS: VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
javite mi kad poleti :)