Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
13 joj godina, a vec proklinje djecu druge zene :/
Razmazeno, bezobrazno i pokvareno deriste.
Kako je ovo Sci/Tech vijest, bas me zanima???
MAMU VAM JEBEM SVIMA KOJI VRIJEDAJU ILMU,PA DIJETE FENOMENALNO PJEVA, I VI SE NASLI SAD DA BUDETE GLAVNI ? A IZ MUZICKOG IMALI 2,3 JEDVA PROSLI.
Bolje da su joj neki trimer ili nešto sl. poklonili da brčiće sredi :))
lafo poklonili joj ccc to joj dali iPad da dodje tamo da se ofira
Podignut ću tužbu protiv Klix-a zbog uznemiravanja!
hahahahahahahaahahhahahahahahahahaha pa gdje je u ovu rubriku strpaste? :O trebali ste je staviti u rubriku krizaljka! :D
aaajjjppaaaad MIIINIIIIIIIII wooooooow
kako li je ova vijest zavrsila u scitech sekciji nije mi jasno ilma nije neko tehnolosko cudo, a ni store takodje....
9gag:Stvarno se ne mogu pisati komrntari??Joj ja mogu :((
Čuj da budem zavidan na ovu brkatu curicu punu komplexa pu pu pu mrš u Kiseljak pa sa babom i majkom liječi komplexe a ne po medijima
Treba joj dati macka da se igra!
Ma može materi pjevat'.
Bravo ilma.. za koliko si se prodala? Nije valjda samo jedan iPad? Reci nam koliko ti je dao, ionako rijetko ko dobije tu priliku, a i ako dobiju brzo im se uzmu te privilegije. Kajat ćeš se kasnije, a neće te niko ni pogledati. Mani se čoravog posla, nek ti je Allah na pomoći.
Šta je @Taono što mi dislajkuješ komentare? Jel Ilma? :) http://www.klix.ba/profil/taono
Ilma je svjetski talenat..nadam se da ce u zivotu otpjevati veliki broj fenomenalnih pjesama...jest da je na pocetku i da je dijete ali uz pravu podrsku moze daleko da dospije.
Ničija nije do zore, polako i nju će svi zaboravit' .
zavist ubija sporo ali sigurno...
L u c i f e r eto ti prilike da je upoznaš. Vjerovatno ćeš kampovati ispred od 8.marta da dočekaš svoju ljubimicu. Vreću za spavanje i pred Alta shop. centar. Ipak si ti lucifer nije šala.
Kakvi ste vi ljubomorni jadnici, fuj, fuj fuj. Neko uradi nesto fino i obraduje nekog, a vi pisete ovako. Jadni li ste i ljubomorni. POVRACA MI SE OD VASIH KOMENTARA, JADOVI...
Ilma ofirna si