Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva sreca ne kupi je za ps4
To zbog Keanua...
Ima li koja igrica sa malo više nasilja, ova me ne zadovoljava....
@MalteNeFantastican druze ne zelim biti agresivan, al evo ti steam brdo brdo igrica
Mogu oni prodati koliko hoce kad su dionice pale za 30% steta je ucinjena.
Citam bas nedavno da im je sad glavni cilj popraviti ugled firme. Glupost su napravili stvarno, nedovrsen proizvod prodavati i ocekivati da ce svi biti zadovoljni..
Skinuo pirat, probao i stvarno je extra, sa pregrst mogucih opcija gdje da nastavis gameplay ali je ipak previše šturo izbačena igra, optimizacija nikakva, moraš imati brand new komponente da je vrtiš za sad..
@fbUser1567716842 Ja skinuo isto prije par dana,za sad gotovo da i nemam problema,vrti na 50fpsa na mediumu.Bude ponekad neki glitch tipa zapadne oruzje u pod,ili npc nestane odjednom ali osim tog nisam nekih vecih problema imao.
@fbUser1567716842 Sjetim se Crysisa. Kupio pre order, pa cekao, cekao, pa izasla, pa ne valja, pa cekao, cekao, pa opet kao fol updejtovali, pa opet nista.-.. Smece na pocetku, ce biti uvijek smece i do kraja... A to sto debili zapadnjacki kupuju, to je njihova greska ko ih yebe.
GTA v je dvije klase iznad...
GTA prodao 130 milijuna kopija a Minecraft 200 milijuna. Teško da će ovih 13 milijuna prodanih kopija vratiti nešto novca developeru zbog gubitka na tržištu cirka 28% što je nekih 1 milijardu i 500 milijuna eura.
10 godina najavljivanja odgađanja i na kraju izbace smece. Obrcavali obecavali i sta se desi da dok igras sve isti npc hodaju gradom. Botovi se spawnaju pored tebe.
@appleUser1608557129 ma previse hypea oko igrice je sjebalo igricu na kraju. I ne znam wta se uopste digo hype pa ovo je GTA
@appleUser1608557129 jest smece na ps4, nisu je trebali izbacit za stare konzole. A za PC, dobra je igrica