Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos samo koji pam i pat ugradit na njega, dernek moze da pocne
Ljudi robota od 18 metara naprave funkcionalnog a mi se oduzimamo na parove i zadruge, svijet ide naprijed mete tehnologijom a mi isto da smo paralelni univerzum svijeta sve kontra, umjesto naprijed mi u kameno doba. Gledaj samo kandidata za ove izbore to nam sve govori, a oni će nam nažalost sutra krojiti sudbinu...
Japanska mašina od 500 kubika
Kad se Chuck Norris ispisao u rezervoar kamiona tad je nastao Optimus prime.
beba terminatora
Kasne za nama sigurno 50 godina.
Ja, i? Je li ranjavan? Je li u Parlamentu?
Ehh jos nam samo ovo treba
Ma ovo Optimus Prime.
Pacifik rim
Power Rangers Bgm
... u međuvremenu na brdovitom balkanu plemena se svađaju ko je veći vjernik, patriota, podanik
Živimo film iz 2004.
.@AdoGegaj225883 Mlad si ti, ne sjećaš se Robotech-a iz 1985.
Arnold Kopija u buducnosti😂
ovi odlucili da nam jebu majku majcinu......
Humanoidni robot Gundam visok 18 metara pokazao svoje sposobnosti --- hahahaaaaa nije on pokazao nista svoje, pokazao je vjestine i sposobnosti onih koji stoje iza njega, koji su ga sklopili i koji sa njim digitalno upravljaju. Vjestacka inteligencija onoliko mocna koliko je mocan tim iza nje. Isto kao i covjek, opandrkne od karcinoma.
@rahmetli1Tito Ne razumijes se u vjestacku inteligenciju ocigledno. AI se ne programira, nego mu se samo daju pocetni inputi i ogromna kolicina podataka. Nakon toga AI radi samostalno "ucenje" metodom pokusaja i pogreski, te stvara nove generacije od onih koje su se pokazale uspjesnim.
@MikriMaus1488 Jok , eto ti se razumijes a posebno takvi kao ti, takvi kao ti sto i sta im pohrane na cipove koje su opet sami napravili, takvi kao ti koji ce ih popraviti kada se razvale, stanu, zablokiraju. hehhe Algoritmi rade samo ono za sta su namijenjeni i programirani. NIsu i nece biti samostalni, ne mogu se regenerirati, mogu samostalno sklapati recenice od kolicine rijeci ubaceni u njihovu memoriju (cipove koje je opet covjek dizajnirao), al´ kakva je kvaliteta tih recenica?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)