Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fascinantno je koliko je nauka napredovala. Jos fascinantnije je koliko mi nemamo pojma ni o cemu sto se desava u svijetu jer nemamo kad od Dnevnika 1, 2 i 3, pa Odgovorite ljudima, pa Posteno govoreci a Duskom Jurisic, pa Face sa Senadom H. .. dok to sve prosjecan gradjanin BiH isprati i uz to odigra Bingo u petak, svijet pravi robote koji daju smislenije odgovore na slozena pitanja bolje do vecine ljudi. Dobri smo mi...
Gdje joj ulazi punjač ?
Kod nas bi odselila u Njemačku i odrekla se državljanstva odmah.
cisti primjer da je i lutka pametnija od jovog glupog naroda
e Gospodjo Sofija imas mi 100 KM do petka ??
Sta ce se ubrzo desiti. Morati ce je iskljuciti iz nekog razloga, onda ce se grupe besposlicara skupljati na ulice u znak protesta jer i ona ima pravo da zivi.Vec poznata prica.
Ova kad oboli,operises je francuskim kljucom.
Pazi ali kvazi-naučna elita sa bajkovitog balegarskog balkana natopljenog fekalijama i krvlju polemiše o tehnološkim dostignućima razvijenog svijeta. Pa kod nas je još ABS pojam!!!
Znači Skynet postoji :)
odavno!
@SheRainee come with me if you want to live
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Krenuli Amerikanci da prave humanoida i zatrebao im mozak. Kontaju gdje će naći mozak. Na crnom tržištu nađu srpski, hrvatski i bosanski mozak. Pita Amer ovog Šiptara što prodaje koliko dođe koji, kaže on njemu, bosanski ti je tri puta skuplji od ova druga dva. -Kako kaže triput? -Pa kaže prvo vrlo je zaje bano ufatit Bosanca, drugo, još mu je teže rabit glavu, a treće i ako je uspiješ razbit ko zna oćeš išta u njoj naći
Šejtanska posla
Ovoj još par upgrade-a i ako se dočepa puške, ode sve u pm...
Licemjerstvo Saudijske arabije...
a nisi ni ljepa tolko a kolko vidim ni bistra
I ja bi da radim s ljudima ali nemere moja ti Sofija
Kad bi joj ga zavuko do hard diska momentalno bi tiltala ko fliper