Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam Xiaomi telefon. Dosta mojih prijatelja je kupilo Xiaomi. Topla preporuka. A ako trazite koji mobitel ima najbolju kameru. Otidjite na stranicu dxomark i tamo cete naci informacije.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
huawei jest dobar mobitel imam ga i sam,al realno sve inovacije kopiraju od samsunga i iphona,dobri jesu al njihovi su mobiteli cijenom kao i samsung i skoro iphone i ne mozete sad reci huawei bolji samo su kopirali sto su drugi ulagali godinama da stvore.
Tko dadne preko 200€ za Huawei nek se ubije
Stvarno je glup onaj ko da 200 eura za drugi najpopularniji brend na svijetu, proizvođača 2 od 5 najboljih telefona u 2018. do sada i proizvođača čiji mobiteli gotovo redovno nadžive garanciju i traju po 3-4 godine bez usporavanja. Baš moraš biti budala :)
Tko dadne preko 200€ za Huawei nek se ubije