Dođite na promocije
0

Huawei u M:telovim paketima

Sponzorirani članak
Najzad dolaze lijepi dani. Kako iskoristiti ponudu prirode, a ne zanemariti omiljene kućne aktivnosti? Srećom, tehnologija ide naprijed, tako da Facebook ili MySpace drugare možete imati i na pikniku pored grada, odgovarati na e-mailove iz autobusa ili se snalaziti u prirodi uz pomoć GPS-a.

Pametni telefoni unose revoluciju u dosadašnje shvatanje telefona, kompjutera, interneta i korisnih aplikacija za koje smo do sada mislili da su mogući samo na kompjuteru i uz novčanu nadoknadu.

Sa M:telovim smart L paketom, koji podrazumijeva pretplatu od 25 KM mjesečno sa 100 minuta besplatnih poziva, 100 besplatnih SMS poruka i 500 MB besplatnog prenosa podataka dobijate i Huawei U8110 po cijeni od 1 KM.

Na ovaj način možete priuštiti sve mogućnosti koje nude pametni telefoni i slobodno koristiti sve što lijepi dani pred nama nose sa sobom, bez bojazni da ćete ostati uskraćeni za ono što ste ostavili kod kuće.

Huawei U8110 je izuzetno pouzdan telefon koji funkcioniše na operativnom sistemu Android 2.1. Posjeduje ekran od 2,8 inča QVGA koji je osjetljiv na dodir, kameru na poleđini od 3,2 megapiksela sa ugrađenim blicom i memoriju proširivu micro SD karticom do 16 GB. Jednostavan pristup internetu omogućen je putem WiFi i bluetooth konekcije, a GPS navigacija i FM radio sa slušalicama su u fabričkom paketu ovog telefona. Zahvaljujući operativnom sistemu Android 2.1 moguće je besplatno instalirati mnogo najrazličitijih aplikacija na ovaj aparat.

Uz asistenciju demonstratora i hostesa, pokušat će vam se dočarati čarobni svijet pametnih telefona. Da to ne bi bilo sve, svi učesnici u Facebook nagradnoj igri dobit će Android privjesak, Huawei bidon ili novčanik.

Vlasnik najljepše fotografije će dobiti Huawei pametni telefon.

Dođite na promocije 25. i 26. u Zenici u TC Džananović, 27. i 28. u Sarajevu ispred BBI-a, 30. i 31. maja u Tuzlu i 2. i 3. juna u Bijeljinu ispred M:telovih prodajnih centara.