Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi ja volio da naša Bira kopira Samsunga ili nekog LG-a i izbaci na tržiše telefon koji je \"isti\" kao original ali po duplo nižoj cijeni jer je domaći proizvod. Mi nismo u stanju iskopirati ni upustvo za upotrebu a našli se komentriat Kineze.
Kada naša elektronska industrija napravi sličan telefon onda ću da počnem da pljujem po ovom Kinezu. A sve do tada, respect.
sve ovo ima moj HTC Sensation XE :d
...NAJBOLJI telefon u \"NJEGOVOJ\" klasi. Jel ovo kao i kada je PELJTO bio \"NAJBOLJI\" u onoj nekoj \"NJEGOVOJ\" federaciji koja je brojala 4 boksera. Joj, sto PR-ovac moze glupost smisliti, malo ko moze.... Dobro raja kaze... klasicno kinesko smece.
za par mjeseci kada jave vijest: \"Huawei telefoni sadrze 82 kancerogena spoja, sto u boji kojom su ofarbani, sto u cipovima unutar telefona. A zrace 16 puta vise od dozvoljene granice\". Telefon je, klasicno kinesko smece. Zna svako ko ga je makar jednom drzao u ruci. Isto kao sto su lose kopirali igracke, tako i preofirno lose kopiraju \"zapadnjacke\" igracke za malo odraslije.
Politički gledano nije, ako se gleda zemlja, ako se gleda narod, onda jeste, jer na Tajvanu žive Kinezi. :-)
sau naucili da kopiraju poraze pa zato imaju sve poraze u povijesti :D
mala ispravka. HTC nije kineski
Kinezi su od kopiranja došli do toga da proizvode svoje proizvode. U početku su pravili loše kopije, ali su očito napredovali, tako da su sada kompanije HTC i Huawei postale jedne od vrhunskih proizvođača \'\'pametnih\'\' telefona. Ko je nama kriv što se ni toga ne možemo sjetit\' da skontamo kako neki uređaj radi, pa da pokušamo iskopirati.
tugo moja :D. ljudi moji od ovog smo 1000 godina daleko. Kako se možete pronaći kompetentni da kritikujete da je neko nekog kopiro\' :D
Prvo Samsung kopira iPhone sa user interfaceom, ikonama, gestama, pa cak i ambalazom, a sada Huawei fizicki kopira Galaxy II 1:1 - smijesno!
HTC Sensation XE, sve ostalo su igračke!
Ispadne mi na beton prepolovi se :(
isto ko kod nane...
Sta ce mi ovo, ne mozes ovim ni beton stemati, ja svojom Nokijom 3310 beton stemam, lomim led!