Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu nista huawei-u na kraju ce molit kineze da koriste njhov operativni sistem i dijelove
Smece od aplea na pogan nacin igra slabo se prodaje ovo je caroban telefon koji ne stari
Niko ne kontroliše kao kina. Google kao firma želi prodati podatke, Pentagon ako želi neke podatdke mora ih zahtjevati, koliko toliko funkcioniše pravna država. U Kini i kineskih proizvoda ima država Kina neograničen pristup svim podatcima i koriste ih bome, ne samo za trgovinu i reklame.
Huawei i Lemi na crnoj listi, e moj Huawei na sta si spao🤣
Ovi Ameri su pravi s*pci, nikada se ne bore fer i korektno, cim im se pojavi konkurencija onda nastupe vrlo kukavicki i hinjski, i na kraju ce naravno, izgubiti sve bitke pa i ovu na polju IT..
Samoo Huaweii ko nije koristio ne zna sta je kineska magija, sa 50x zumom cak i Bosnu vidis u buducnosti :)))
Samo Samsung!!
Kinezi ce se koncentrisati na Aziju, Afriku i Juznu Ameriku. Slijedi nam nova podjela svijeta na osnovu informacionih tehnologija
Samo suplja priča na kraju će huawei izaći kao apsolutni pobjednik ovoliko reklame nema ni Coca Cola
Jerane ti ne vidiš dalje od nosa čitav svijet čeka treći OS koji će biti konkurenta iosu i androidu uopšte me ne zanimaju ni ameri ni kinezi ja se nadam da će se pojaviti i treci pa čak i četvrti os koji će mi dati mogućnost izbora koji će poljuljati monopol i na kraju krajeva pojačati konkurentnost i inovacije ovako si zapeo na dva OSa...