Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasnici iPhone uredjaja u BiH: dzamijasi, papci, starletice, direktorcici, hipsteri (hipster u Bosni, hahahaha), sirote tukice i tukci.
@Observers Mislim da si fulio. Samsung i Huawei imaju za klasu bolje uredjaje i to je odavno poznato. Moras shvatiti, vrhunski uredjaji moraju imati i vrhunske specifikacije, iPhone to nema.
@Observers iPhone nije najbolji smartphone, daleko od toga, a više nisu ni br. 1 u svijetu. Ohladite malo sa precijenjenim ajfonima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vlasnici iPhone uredjaja u BiH: dzamijasi papci starletice direktorcici hipsteri (hipster u Bosni hahahaha
Debilu lijeci komplekse ovakvim komentarima jer ga nikad neces moci priustiti
Najbolji dokaz koliki su kompleksasi!
Ja dosao da vidim komentare.Nista novo u Dzabalendu.
E baš neka su ih kaznili
đeš to
hebo vas HUAWEI,pasojedci drže milion muslića u logorima gdje ih tjeraju da jedu krmetinu a vi ih reklamirate,puuu i hrak pljuc
Hahahaha top
apple plati hiljade debila da čekaju novi iphone a da ne plati ovu dvojicu.... ih židove neko u marketingu nadmašiti....
Doce vrijeme kad ce svi zeljeti huawei, meni je to vrijeme vec doslo, zelim huawei mate p20 pro ali puno mi para, tester telefon sam gledao u bh telecomu na dolac malti, bolji telefon nisam drzao u rukama, imao sam priliku isprobati galaxy s9 i novi note, novi iphone, ovaj kinez je meni bolji od ova tri telefona.
koliko je Apple platio ovu dvojicu?
Pa znaju ljudi sta valja! Ovi ostali brendovi su za sirotinju i fukare.
Svi ovi aparati su preskupu i nerealno vrijednosni... Ali et... Narod blentav pa plaća 1500 maraka i više... Budaletine. Bolje otputovati negdje
@neverkombelizen koji si glupson, pa ne znaci da ako se kupi iphone da se nema za putovanja
iPhone, Galaxy, Huawei, Xiaomi telefoni, sve šarene laže za naivne ili glupave ljude s parama.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ja imam onaj na preklapanje ima kompas i digitron super telefon moze i slikat i poruku pisat,...