Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Vi vrtite sve iste priloge...
Dobar,ovo ce Bakir vozat!
Može li se ugraditi plin... :))
Nema bez japanca nista
A sta je to toliko specijalno na ovim avionima, pa pises to? Japanci u u malo cemu vodeci u svijetu. Iz predjela masinstva i automobila, dominira Njemacka. Na poljima IT-a i komunikacija dominiraju SAD. Na poljima avijacije dominiraju Njemacka i Francuska (Airbus), SAD (Boeing) te Brazil (Embraer). Na polju PC- dominiraju SAD, a na poljima pametnih telefona SAD i juzna Koreja. Japanci su vec sredinom 80ih ekonomski pali. "PROPAST" Japana je nagovjestio kolaps Sony-a koji je malte ne izgubio sve. Danas, osim Toyote, Japan nema nista specijalno da ponudi.
damir_ sar jel se ti saliss to za masinstvo mozda nisi u ususretu sa japanskim masinama posto nam je njemacka blizu pa oni preovladavaju,. pogledj malo bolje ako nisu bolji tu su u 5 deka IT tu fulas sta je sa indijom, u americi jesu mozda direkcije tih IT firmi ali pogledj ko radi i gdje, to za avione nisu na spisku zbog bas te amerike ali pigledj gdje se prave 30% boeinga i dijelovi airbusa to sto juzna koreja ima jeftinu radnu snagu neznaci da izmisljaju sve isvasta pogledaj malo japansku privredu jedina zemlja koja na svijetu sve mora da uvozi a ima bnd veci od amerike,., a to da je sony posrno pogledaj koji dio firme je u ambisu, japanska auto industrija:toyota, mitshubushi, fuji ind, suzuki, pogldaj japanske robote koji rade u industriji, samo im KUKA moze parirat, pogledaj sta radi LG u gradjevini(ko je gradio novi vtc, na polju kompozitnih materijala ko prernjaci,.,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva kompanija! Sta sve ljudi prave, podjednako dobro. Auta, motore, i avione. Respect!
a opet im je sve vrhunske kvalitete, hondini motori br 1 za mene po kvaliteti, vjeruj mi da sa "puknutom" svjecicom upali, sta ti je Honda..
zaboravio si robote, pogledaj na youtube ASIMO ..humanoidni robot .perfekcija !
moze dva