Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su nam uzeli svima otiske prsta presko touch ID, sad sa Face ID skeniraju lice, sljedeci korak je besplatna ugradnja cipa ljudima pod kozu, da mogu ptkljucati ekran preko cipa, na taj nacin ce sprijeciti kradju ali u stvari prave najvecu bazu podataka, sa Face-om, iPhone-om, Google-om. Zamislite kada kombinirate podatke iz ove 3 kompanije, sta ce sve znati o nama :) ?
pa eto i nek zna, ko da sam ja njima interesantan
@iluzija cisto sumnjam da ima nesto interesantno u tvom zivotu da njih zanima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije to nista ja svaki dan kupim skoljku jaja i razbijam jedno po jedno jaje da nadjem dlaku u jajetu al dlake nema pa nema.
I ne pogriješio kad si svi kinezi identični hahaha
Za pare koje ulozim da bi priustio ovo smece, ima da mi hologrami izlaze iz telefona, a ne samo face ID
Uuuu i sta sad....... Tehnika.. koliko valja toliko i ne..
kome su toliko bitne informacije na njegovom iphoneu sumnjam da ce aktivirati face ID ... stick to code i opcije da se nakon 10 pogresnih pokusaja obrisu podaci
Jel' ovaj iPhone X izašao za sprdnju ili da se sa njim telefonira? Juče zelena linija, danas neispravan čitač lica, šta je sutra?
sutra umres od gladi
umjesto bakira, dovoljno je da pokažete kitu i otključava se njegov iphon
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w