Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas na balkanu su ipak najjaci srbski hackeri..
Da se pohvalim, hakovo sam konu tako da joj je muž na Stand-by uz Grace perid na neodređeno vrijeme.
Ovo mora da su mislili i na BH Hakere ;)
Hakuj hakuj me, hakuj hakereee!
Strpljene je zakon,slicno sada evropa i ameri rade sa rusijom,pa kada je pocnu hakerisati ,rusi nece znati gdje im je guza a gdje glava.
u ovom dvoboju sigurno navijam za "plave" a ne za "crvene".... ali jedno je sigurno... cime se rusi pretezno bave je piratluk, crackovanje i hackovanje... to je kod njih "legalan" posao... a i komsije do nas su u tome medju jacim... tako da mislim, da se rusi ili ti ga crveni najmanje moraju bojati evrope ili amera.... i btw imaju jos podrsku brace kineza :D
Rusija ima 10.000 atomskih bombi, znaci nijedna normalna drzava sa tolikim brojem atomskih nece dozvoliti da ih neko drugi pravi budalom, odmah kad bi morali unistiti citav svijet. Tako da je to malo vece sranje sto prica, nije Rusija Afganistan, Libija, Irak, Sirija i ostali da bi morali sutati amerima. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
najjači su oni hakeri što vrše dos napade na neke kvazi portale
nista to nije prema nasim politicarima :) oni su HAKLERI :)
Bravo