Tehnologija
0
Hakeri napali Telemach
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Bosko je Obicna isfrustrirana kretencina,jest da nije lijepo mislit o drugima lose isl ali stvano taj je kreten zasluzio da dobije otkaz kako se samo ponasao na forumu GNet-a ma malo je sto je dobio otkaz trebali su mu i nakacit da plati stetu koju je nanio globalnetu svojim ponasanjem koja je uzrokovala pravo puno raskida ugovara nezadovoljnih korisnika sa gnetom upravo radi njegovog ponasanja...
Cim su tu dva \"najjaca\" igraca tj cabel i global to ce da bude ludilo :-)))))) Vise sam imao offline nego online vremena kod cabela!!!
Vratice se Valter!! Hebace vam mateeeeer!
Kakvi strucnjaci u pripravnosti? WTF? Nema odbrane od DDoS napada, ali isto tako DDoS napad je smece kojim se nista ne postize jer ne moze da traje dovijeka. To je poput bacanja rucne bombe na kafic. Treba nam Telemach i slicni ne bi li se ovi nasi \"biznismeni\" malo trznuli... A-haaa, bas ce da se \"trznu\"...
mislite 3 sarajevska operatora? cuj BH? hahaha
Kakvo sranje...cim oni naglasavju kako je sve napredno ha hu ovo ono a vec na startu im ti napredni tehnicari nisu odbili ddos napade nema dalje :D Kakvi ddos napadi kakvi bakraci ujedinili se pa neznaju ni ko pije ni ko placa :D People are not blind assholes!
legenda lik ba gdje ce njemu otkaz dat :)
ako im je bosko jos admin nista od naprednih servisa :)))
Bosko se malo igra... Da hoce i njemu neko stat u kraj
Ovo je zato sto su Bosku dali otkaz
Jah, danas je najlakše reći \"napali nas hakeri\". Padne server, hakerski napad Pukla optika, hakerski napad......
konkurencija platila hakere da odklone najbolje sa puta :D ali telemach se ne predaje :D glavni ste telemach rules !
volimo te telemach .ne daaaj se :)