Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je i meni najvece pitanje... trenutno imam v10 i definitivno ima problem da se pregrijava kada se duze snima, sto nije rijeseno ni u v11, a cini se da je to mozda, mozda, rijeseno u novoj verziji 12. Inace dobra stvar, ipmresivna stabilizacija iako je softverska, itd. ali ipak ne koristim svakodnevno, jer vecinom je mobilni uvijek najblize ruci, a kvaliteta videa dostatna.
Poboljšana baterija, neće se više gasiti na +10C nego na +8C, zimi ne znam lika da mi se nije požalio kako je osjetljiva na hladnoću i gasi se malo malo
"...moguće istovremeno snimati zvuk pomoću Bluetooth slušalica..." Objasnite mi samo kako se to može ZVUK SNIMATI SLUŠALICAMA?
Tako što su danas skoro sve slušalice ujedno i "handfree" uređaji, kontaš. Dakle, imaju mikrofon u sebi.