Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niđe veze, algoritmi Google-a se prilagođavaju pretragama ljudi koji ga koriste za pretraživanje, što hoće reći da Google ne vode nacisti koji kuju online zavjere negiranja holokausta.
citam komentare i ne vjerujem,pravi ste nacisti, SUTRA BI OPET UBIJALI NEVINE LJUDE. FUJ
Kud li samo ispari onaj clanak o "zlatnim kasikama" na Marsu
Bude li tako, prelazim na ebeni yahoo
Google Tražilice: Oni koji budu tragali za dobrim stvarima, naći će ih. Ko traži probleme naći će ih. Zavisi što želite. Cenzura može biti korisna ako je u zajedničkom interesu svih nekoliko milijardi stanovnika. Ali ako lokalne kabadahije zloupotrijebe moć, onda cenzura može imati destruktivne posljedice.
ja rucno prebjerem po internetu,ko kad se grah raspe,pa sve jedno po jedno
polako ali sigurno se steže omča....
Одјебо сам Фејсбук, али овај Гугл не знам како? Има ли који ''цвикераш'' овдје, да ме упути на какву солуцију, молим лијепо?
Evo, cvikeraš sam i osjećam se prozvanim, ali nemam ti ja pojma o kompjuterima, stranicama, guglu itd. Mislim da bi više trebao provoditi vremena u prirodi i društvu bez komjutera i mobila.
@MiloradMojic Profesor Miljenko Popovic cesto navrati na ove clanke, pa ga priupitaj. A mozes odma' i nazvat u studio, mada ja tu nekulturu nikako ne podnosim...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)