Konkurencija iPhoneu 5
0
Google sprema novi Nexus smartphone
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba sve fore i fazoni na \"pametnim\" telefonima kad nije riješen osnovni problem a to je autonomija. Imao sam HTC telefon prije 5 godina i vjerujte da nije vrijedno imati mašinu koja može svašta da radi, ali će da vas izda kad trebate da obavite običan telefonski razgovor, što je valjda primarna funkcija telefona. Dok baterija na ovim uređajima ne bude mogla izdržati 3 dana upotrebe svih funkcija koje imaju, ja sam se vratio starom dobrom \"glupom\" mobilnom telefonu.
ta ce google
iphone killer je nokia s mango os.
samo ako imas android 2.2 ili jos noviji 2.3 software mozes download skype sa video chat-om ,ja ga imam vec mjesec dana na svom HTC EVO 3D i radi pravo dobro ,neki dan sam pricao skoro sat nije ni jednom prekinulo, doduse ja sam u americi pa ima toga malo i do internet brzine.
http://itunes.apple.com/us/app/skype/id304878510?mt=8 Ima ima, skype je na app store...
zna li neko da li OS Android podrzava razgovor preko Skype-a
nikako da budu uspjesni? samsung galaxy s najprodavaniji smartphone u evropi ikad levatino mrtva, druga stvar je amerika, prepuna tupana kao sto si ti koji kupuju smece od iphona
Od 2007 stalno gledam nekakve \'\'iphone killere\'\', ali nikako da budu uspjesni.
ima da bude 15 puta bolji od iPhone-a, ali dzaba mu kad se nece prodati ni kao 1% iPhone-a.
Ja sam Prvi :D
iphone killer! :D