Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bestsince1946 Ne mislim u smislu da sam nekom zanimljiv, iako bi mogli postati, nikad ne znas.Ali hocu da kazem uzmes mi milju i po i onda me ugusis targetovanim reklamama, kao da sam marketinski pano kupio, a ne napravu koja meni treba da koristi. BTW Ne trcim bruda :)
Ne bih ovog spijuna u dzep stavio, dzabe da mi ga daju. A ne da platim preko 1000KM. Znaju sve, kad jedes kad spavas, imaju ti otisak prsta, sken mreznjace oka, sve sto citas i slikas na cloudu, kad kenjas, kad trcis, gdje hodas, gdje ces dalje hodati itd.
@Kotonbe Jos ruzan drama, ljepsi cak i 3a od ovoga.
sve ok al kome si zanimljiv sa pravi kad kenjas i gdje trcis ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)