Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pornjava 95% ostalo su nebitna sr anja
jos mi i Google treba da kaze da nemam s kim da se dopisujem.
samo se pornjava gLeda omladina voli ocigLedno nadu i rukiju....
Pa sta fali, bas su fini, kad vec sve snimaju red je da i mi imamo pristup tome.. nista novo
ode sve u vraga !
ovo samo daje korist FBI i CIA
Ponovo sam pokušao ući i nisam opet uspio. Zbog ponovljene ucjene, skraćujem rok ultimatuma za još dva dana.
aa baš se pitam šta sam najviše radio...gled\'o teletabise i čit\'o o pravilnoj ishrani
Trenutno me z.a.j.e.b.a.v.a.j.u budalaštinom \"One policy, one Google experience\" i to bezuslovno. Zbog ucjenjivačkog ponašanja skraćujem rok ultimatuma na šest dana.
Poručujem \"genijalcima\" iz google-a da prestanu da me ometaju informacijama i prozorima koji mi otežavaju pristup gmail-u. Postavljam im slijedeći ULTIMATUM: AKO U ROKU OD SEDAM DANA NE PRESTANU DA ME OMETAJU BUDALAŠTINAMA NA GMAIL-U, PRESTAĆU DA KORISTIM GMAIL RAČUN, A CEDULJU SA PASSWORDOM ĆU BACITI U SMEĆE. A onda ću otvoriti novi e-mail račun u nekoj drugoj kompaniji. Rok teče od ovog trenutka.
a joj vidit ce mi svu pornjavu iks de
Jedino što koristim, a da dolazi od Googlea jesu pretraživač i YouTube. Ostalo ćao.
Lažu kad kažu da je gmail jednostavan. U posljednje vrijeme ometaju moj gmail pristup nekakvim budalaštinama koje mene u životu uopšte neinteresuju. Najviše me z.a.j.e.b.a.v.a.j.u svojim nastojanjima da im dostavim svoj broj telefona, kako bi mi mogli dojaviti password u slučaju da ga zaboravim... u tom smislu poručujem glupanima iz google-a, da postoji mnogo efikasniji način ... ja sam svoj password zapisao olovkom na papir.
gay porn ????
pogodite sta ja najvise pretrazujem !!
moram se i sa googla maci..
pornjavu buraz, pornjavu