{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Google otkriva s kim ste se najviše dopisivali i šta pretražujete

S
Sarajevo-x.com
30.3.2012. u 17:24
4
18
Google otkriva s kim ste se najviše dopisivali i šta pretražujete
4
Google otkriva s kim ste se najviše dopisivali i šta pretražujete
Zvaničnici kompanije Google su odlučili na svom zvaničnom blogu pojasniti nekoliko stvari vezanih za aktivnost na Googleu i Gmailu. Novi dodatak se zove Account activity (aktivnost na nalogu) i ukoliko se opredijelite za novi dodatak, svaki mjesec ćete dobijati izvještaj o aktivnostima koje ste taj mjesec poduzeli i samo ćete vi vašom šifrom imati pristup tome.
"Svaki dan se trudimo poboljšati tehnologiju i pojednostaviti je. Želimo da se Google stopi sa vašim životom. Ali, ponekad je dobro da se zaustavimo i pogledamo šta radimo dok smo online", napisano je na zvaničnom Google blogu.

Prilikom aktivacije Google će vam poslati mail u kojem će stajati uputstvo da otvorite izvještaj o aktivnostima naloga. Nakon toga otvara se nova stranica gdje upisujete šifru zbog sigurnosti i onda možete pristupiti traženim podacima.

Najvažnije informacije koje možete dobiti putem ovog dodatka su aktivnosti komunikacije preko e-maila, chata i pretraživani pojmovi na Googleu, kao i aktivnosti na YouTubeu.

Možete lako pregledati sa kim ste se i koliko dopisivali i da li je još neko pristupao vašem nalogu, kao i sve pretrage koje ste obavili tokom proteklog mjeseca.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: