Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva glupost, tek nakon sto sklone kolacice, korisnici nece imati nikakav uvid u local storage, odnosno cije kolacice pohranjuje browser. Jos jedan nacin da Google uzme velike pare, a stalno pricaju o nekoj zastiti privatnosti korisnika.
Samo ce vise biti pitanja da li se slazete s upotrebom kolacica, jer ako kliknes ne, ne mozes skoro nista koristit
Neće vas kontrolisati tamo neki lijevi i oduzimati nam profit od marketinga i sl., već isključivo mi. Mi smo i babo i majka i pop i hodža i učitelj i policajac i bič i batina - sve što vam treba (filozofija Googlea).
Evo npr ja na googlu ukucam Politička situacija u BiH, i odjednom mi na facebooku izlaze reklame za vazelin