Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momci. Tako se to radi.
@ZisAusDe https://www.medicalert.ca
Svaka cast, u moru reality, sistema poremecenih vrijednosti, momci su nasli nacin i volju da naprave nesto korisno za lokalnu zajednicu i globalno trziste. Jos jednom, svaka cast!!!
U titinom skolskom sistemu bile su sekcije, djeca su ucila ono sto vole. A sad brale red bull nargila i pm, ovi momci su za primjer.
Da li bas ovo prave jer mi izgleda ko kopija xiaomi mi band 3. narukvica je u originalu
Bravo momci,vi ste kraljevi
Bravo omladino. Vi ste buducnost
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
"...da li smo normalni i zbog čega to sve radimo..." pitaju cuclači nargilnog crijeva ili "kompjuteraši" kojima je vrhunac skinuti i instalirati "crack file za CS 1.6". Što se države tiče, na to se ne oslanjajte, jer nju zastupaju neznalice i neradnici. Uzdajte se u se i u svoje znanje i rad, okrenite se tamo gdje vas cijene i uspjet ćete.
Kaže izostala podrška države...doći će, polako. Kad uzmete prve pare, eto države da uzme svoj dio kolača.
djeste genijalci
Vodafone je probao sa sličnim uredjajime za punjenje prije 5 godina na rock festivalu gdje su bili sponzor. Ne samo za vreće za spavanje nego i termo- el. modul prišiven na zadnji džep šorca. A Orange ih stavljao u gumene čizme. Nikad nisu postigli komercijalni uspjeh. Možda migranti budu bolje mušterije.
Imal kakva narukvica da popegla majicu ovom ludom naucniku za foto sešn
umjesto da puše nargilu ko sav normalan svijet........ :( šalim se ja malo, ne zamjerite.....
de izmislite naki hepek da rašćera ovaj smog.....ono u stilu biiiiip...... :(
Beskorisne stvari rade. Poznajem ih licno.
@steve.jobs Zato si ti steve jobs. Al’ u Pendičićima 😂
Svaka cast momci, dobro dosli ste gdje god zelite...
respect...