Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je imao fotografsku radnju ili je morao raditi nešto dodatno kao što je fotokopiranje ili zaključati je. Sličnu budućnost će imati i ove retro stvarčice.
To ima vec godinama. Ja prije 3 god uzeo zeninza rodjendan. Bogami.. kasnite malo
pa zato je retro....
retro..........vec vidjeno............nekada je bila zanimljiva stvarcica.......ali lose slike......
Ne mere selfi dobar napravit a?
Kad je Polaroid napustio biznis sa svojim slikama koje se razvijaju na licu mjesta, Fuji je preuzeo sistem, i ne samo Fuji. Fotografije koje se razvijaju na licu mjesta nisu nikakva novina, to je decenijama staro, bilo je popularno i kod nas, pogotovo krajem sedamdesetih.
Ne kenjam, mnogo ljudi je i kod nas tada imalo Polaroid fotoaparat. Sam izum instant razvijanja filma je zaživio odmah nakon Drugog svjetskog rata, a vrhunac uspjeha ostvario krajem sedamdesetih kad je i kod nas svijet i kod nas masovno kupovao Poaroid fotoaparat i instant film.
pa ja, rekoshe retro, a ne novina.