15 godina rada
333

fonTELe.ba ponosno objavljuje da je postao ovlašteni Apple Authorized Reseller

fonTELe.ba
fonTELe.ba
Nakon više od 15 godina predanog rada i posvećenosti kupcima, fonTELe.ba kao lider u prodaji mobilnih telefona stekao je prestižan status ovlaštenog Apple prodavača za naše tržište.

Kao ovlašteni Apple prodavač, fonTELe.ba će od sada nuditi još širi asortiman Apple proizvoda, osiguravajući svojim kupcima pristup kompletnom paketu uređaja i dodataka koje poznaju i kojima vjeruju.

"Ponosni smo na pružanje izuzetne korisničke usluge i njegovanje dugotrajnih odnosa s našim klijentima. Postajući ovlašteni Appleov prodavač, dodatno unapređujemo svoju sposobnost da zadovoljimo različite potrebe naših kupaca i omogućimo im neusporediv pristup svjetski poznatom Appleovom ekosistemu. Pozivamo sve obožavatelje Applea proizvoda da posjete fonTELe.ba trgovine u Sarajevu i Cazinu kako bi izbliza iskusili magiju koju pružaju Apple proizvodi. Usluga i iskustvo kupovanja koje ćete doživjeti vrijedni su kvalitete i inovacije koje karakteriziraju Apple proizvode", poručili su iz fonTELe.ba

fonTELe.ba
fonTELe.ba

Iz kompanije su izrazili zahvalnost svojim vjernim kupcima, čija su podrška i povjerenje, kažu, bili ključni u njihovom putu prema ovom postignuću. Posjeta jednoj od fonTELe.ba trgovina će posjetitelju pružiti jedinstveno iskustvo u ugodnom okruženju, gdje mogu:

  • Dobiti najnovije informacije o Apple-ovim proizvodima od strane stručnog osoblja
  • Testirati Apple proizvode na djelu, isprobati ih i odabrati onaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama.
  • Pronaći širok izbor proizvoda dostupnih odmah.
  • Dobiti savjet od fonTELe.ba prodavača, kao i prijedloge i ideje koje će im pomoći da postanu još kreativniji i produktivniji.

Kao autorizirani Apple prodavač, fonTELe.ba nudi Apple uređaje s premium originalnom garancijom. Apple uređaji su dostupni u svim fonTELe.ba trgovinama.

Kako biste pronašli svoj sljedeći Apple uređaj, posjetite najbližu fonTELe.ba trgovinu ili posjetite www.fontele.ba.