Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li vise izac ta trojka?
Takodjer koristim Firefox 3, vech 2-3 mjeseca nisam siguran... josh od bete 2... i vech tada je po meni radila odlichno, danas je to RC 3 i jedva chekam da konachna verzija 3 iskochi na mom monitoru. Znam da ima poklonika IE-a ali to je zato samo shto nisu probali, imaju neke predrasude, ili shta vech. Firefox definitivno najsigurniji pretrazhivach na svijetu. Bille zhao mi je ali do sada je IE napravio 1000 zakrpa i josh uvijek je shupalj k\'o svicarski sir. Peace.
zna se da je safari najbolji i najbrzi browser na svijetu.
zar se smije javno reć da je explorer dobar :D pa daj billy, reci, moje je, al je nakaradno :)
ma kakav firefox. to je smece. pola stvari na njemu ne radi. IE rulez.
Ja koristim Firefox 3 ima vec mjesec dana i funkcionise odlicno, nijedan pop up do sada nisam imao, nekako mi je sve preglednije...i vec ima mnostvo addonsa koji su dostupni i za ovu novu verziju. Na Internet expl. i ne pomisljam:)...na Firefoxu sam vec od prvih verzija. Na poslu mi je 3 a prikljucicu se pokusaju obaranja rekorde jer kuci na racunaru imam veriju 2 pa....
Jooooooooj, meni još noisu poslali mail, a već 10 puta sam se registrirao........:šmrc: