Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to ništa, kod mog amidže malo, malo pa javna objava - traži gole žene, pornići. Jadnik još ne zna razliku između Googlea i Facebooka. Pričaje malo amidži o privatnosti na Fejsu.
Piter Til je ujedno i član upravnog odbora Facebooka, tako da je LAŽ kako Facebook nije znao za "zloupotrebu" podataka članova. Osim toga, Mark Zuckerberg je pseudonim a njegovo pravo ime je Jakob Grinberg (Jackob Greenberg), poznatiji kao unuk nedavno preminulog Dejvida Rokfelera. Sve same slučajnosti, nema šta. Naručioci Brexit-a i pobjede Trumpa u SAD su milijarderi vlasnici velikih firmi koje proizvode naoružanje tzv. vojno-industrijski komplex u SAD.
Uh, Mirso, unuk Rokfelera. To treba odmah dojaviti policiji teorija zavjera, u opasnosti smo.
Jel mu halalimo?
doveli ste me u nezgodnu situaciju...zvali su me iz brazzersa jer ste vi prodavali podatke koje niste smjeli...
Facebook u saradji sa Google
zato ja samo mirc-am
Zuckerberg zrtveno janje. KO satro nije se znalo od prvog dana da je FB za nadgledanje. Garant ce optuziti Obaminu administraciju.
uuu a ja sam bas bitan, poseban i posedujem vrlo vazne informacije. evo nek sve sto sam ikada kliknuo na internetu procuri, u najgorem slucaju mogu da mi skinu 40 evra s debitne kartice i da me zezaju da sam lajkovao bezveze muziku u srednjoj
Bas tako. Cim si online, rizikujes privacy. Od prvog dana sam svjestan da mogu da me spijuniraju. Cak i ako nisam na drustvenim mrezama, telefoni, kompjuteri imaju back door putem kojih mogu da urade i gore i vise. Apple, npr.
Piter Til je takođe Trampov pobornik, kao i Robert Mercer jaran sa Stivom Banjonom, glavnim savjetnikom Trampa, te Najdželom Faridžem, glavnim pobornikom Brexit-a. U Cambridge Analytica je podatke sa facebook-a sakupljao psiholog Aleksandr Kogan, ruskog porijekla, ujedno i profesor i predavač na univerzitetu u St. Petersburgu. Naručioci
Ovdje nedostaje informacija da je Cambridge Analytica, skupa sa još jednom firmom, Aggregate IQ, obje u vlasništvu Roberta Mercera, Trampovog pobornika, u isto vrijeme radila i za stranke koje su bile za izlazak V. Britanije iz EU, tzv. Brexit-a. U sve upletena kćerka Erika Šmita (predsjednik Googla), Sofi, zaposlena u firmi Palantir (skuplja obavještajne podatke za američku NSA i britansku GCHQ), čiji je vlasnik Piter Til, osnivač e-Bay i Pay-Pal. Sve objavljeno još 7.5.201.g.
Ja se ne brinem. Poslao sam im od Tom Cruise-a isteklu vozacku dozvolu ...
Facebook prop'o k'o obećanja SDA
Ta ću sad ?
Neće biti samo 87 miliona. " MILIJARDE korisnika, upravo objavljuje renomirani Washington Post, a o trećerazredenim zemljama tipa Bih i afričkim niko nije ni vodio računa. Ko da us da prsotiš IZBORNI MATERIJAL. https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2018/04/04/facebook-said-the-personal-data-of-most-its-2-billion-users-has-been-collected-and-shared-with-outsiders/?utm_term=.e6d3e3336beb
CIA snajka CIA, zato i nemam profil na Facebook-u:))
Zidov ce se ubiti pored ovolikih skandala Ne vjeruj zidovu ( i srbinu dok si ziv )