Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbrisao se. hvala Bogu
Jedan od najboljih poteza u životu
eno lafo sad se svi izbrisali, pa ko onda koristi FB majku mu, kad izađem u grad, svi bulje u face, a kao niko ga nema
Nikad se tamo nisam ni registrirao i napravio profil, tako da nemam pojma o cemu pricate. 😂😂 Pa radije to vrijeme provedem u krevetu, da odmaram i da mozda razmisljam o necemu, jer to je veca korist za mene u svakom pogledu.
ugradite nam čipove čim se rodimo
Nije lose,nadzes sadržaj i prebaciš sliku na tv i mjera
"Watch ima zadatak da postavi Facebook tamo gdje najviše nedostaje, a to je dnevni boravak." aukurrac
Jos koja god i ova djeca nece znati sta je msn, kad se furo prije pojave fb u globalu, msn, counter strike, lijepa vremena.
Ovo je zaraza, sjecam se kad sam napravio profil 2009 iz ciste znatizelje, nisam cak imao ni net kuci, nego isao u klub i vidim ostali poceli furati, ajde da i ja probam, a sad to postalo masovno, katastrofa.
facebook je prevazidjen........koliko raje znam a da ga je skroz ukinula......
@gradjaninsasela eto znam onda jos nekoga ko je ukinuo fb ;)
@gradjaninsasela a i mi smo bili mladji pa nam bilo interresantno.......
Pa većina i koristi 24/7 . Npr: stoka besposlena, maloumne piše željne potvrdjivanja svojih (ne)kvaliteta "lajkovima" , pussypaćenici i ostali koji uporno "dokazuju" vlastiti (ne)uspjeh da bi "zadivili" druge ostale.. I tako, šta ima još? :)
facebook je najvise razvoda nspravio