Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oguli i facebook s ovim reklamama, sponzorisanjem i ostalim. Jedina dobra stvar kod tih reklama je sto je znatno jeftinij od Googla.
lijepi adblock
Malo mačku teleća glava
Da stavljam neke sadržaje i da FAcebook još na njemu zaradi ?? Imali tu normalnih ?
zaradu će djeliti sa vlasnikom videa... prilika za kreativce sa uzmu koju marku. budi kreativan, orginalan i zgrni lovu 😂😂
@Dopeman Moja promocija mi ne znači ništa inače bih se ovdje prijavio pod imenom i prezimenom. A kakvo je stanje demokratije pod terorom SDA demokratije najbolji je pokazatelj što to za razliku of Facebooka to niko ne čini. I na kraju da imam firmu možda bi promocija nešto značila al nemam !
malo mačku teleća glava
U prijevodu shit zesci