Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovom fenomenu Facebook i društvenih mreža ćemo se smijati jednog dana ko leksikonima i spomenarima iz devedesetih, kad je svaka budala vikala "haj mi se upiši..." pa pratiš redni broj, a prvi list se zvao Nešto za početak pa ti upišeš baš ovako hello. Jedina razlika - ono su bila sretna vremena.
Samo što je to bilo za djecu. Ovo je nažalost za sve.
Sretna vremena devedesete?
A da je placena reklama naslov bi glasio "facebook uveo jako korisnu opciju"
... Is it me you're looking for?
FB uvodi beskorisnu funkciju? Zar FB sam po sebi nije potpuno beskoristan?
Kako je ovaj klix nevjerovatno gluppp
Hello, it's me I was wondering if after all these years you'd like to meet To go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing....
Ako ne mogu mahnuti ribi koju nemam u prijateljima onda i nije nesto...pajel :)
mahni mojim
Trebaju napraviti nakoso ispruženu ruku, sa uzvikom "Heil Hitler!".
bosnjo bi rado koristio
Mahnem vam mami