Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meta tj facebook je od početka godine izgubio 71% vrijednosti. To je sada pustoš za penzionere a tiktok je preplavio sve kao tsunami.
Bitno da se duga ne uklanja :)
Da mi ne treba za faks, davno bi ga izbrisao... šta god da uradiš uvijek naletiš na političke rasprave penzionera ili oskudno obrazovanih ljudi...
maja da napravi mjesta za ova nova seksulna opredjeljenja
Treba kažnjavati sve koji se koriste govorom mržnje
Nikad nisam unosila podatke o politickom i vjerkom opredjeljenju.To treba biti privatna stvar svakog pojedinca, kako u zivotu tako i na drustvenim mrezama.Ko me zna, zna.Ko sam i sta sam? Ko me ne zna, nek nagadja.☺ nimalo nisam opterecena stim.
SDA prelazi na Iranski aparat.com
Nakon što su prikupili pomenute podatke o svima, sad mogu i ukloniti.
sad ce SDA-ovce izbrisat sa FB, njima je vjerska i nacionalna pripadnost najveci uspjeh u zivotu ;P
A šta čemo za ublehu gospa Medjunožje ..Uzp Mostar