Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izlozen sam lgbt i vakcina ekstremnom sadrzaju u kojem mi se pokusava podvaliti da trebam da se trpam sa muskima i sa djecom te da trebam primiti gensku terapiju kroz vakcinu da bih bio "siguran" od nekakih sojeva.
Svi smo bili izlozeni Pezicevom ekstremizmu
Ako imam clansku knjizicu da pripadam mjesnom ogranku Lgbt populacije, mogu li onda da napisem nesto ekstremno?.....koji ublehasi.....cuj "Parada ponosa"!??.....ponosan sto mu neko polovi dupe.....gdje cu ja onda?.....valjda na "Paradu srama"
A ovi "bogovi" na prijestolju Fb-a su kao akreditovani da izdaju certifikate ko i sta je eksteman/no ili nije!??......izgleda da je novi soj korone zahvatio vrhušku Fb-a
lgbt i korona propaganda
Ministarstvo istine?
Neko mi hakovo fb😂😂😂😂😂
Prvo definisi ekstremizam, pa onda pitaj
Jašta nego bijo. Vazda jesam i to dobrovoljito. Hevo me na Kljiksu.
Na youtube sam bombardovan Dodickom i njegovom propagandom placenom iz budzeta naravno. Pasite ovce dok vas vise ne bude u GT
Sta inace trazis po yt, pa ti Dodik iskace? Ja kad ga upalim samo muziku mi nudi...