Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
For all the German speaking noobs here, watch: http://blip.tv/file/1579460 AND SHUT THE FUCK UP!
GLAAD ZA KITOM JE OCIGLEDNA.
Ne brini se, ne volimo mi us*ano, dlakavo i prljavo, tako da je tvoj guz siguran. Mi volimo ljude koji drze do licne higijene. A sto se tice reprodukcije, ne brini ni za to, nikad se ne zna, mozda i tvoje dijete bude jedan od nas, bas me zanima kako bi postupio u tom trenutku. Lijep pozdrav od sarajevskog pedera, uz poruku \"Malo nas je, ali smo dobro raspoređeni\" ;)
majko moja sire se ko zaraza.....sto cu morat pocet katanac na supku nosit, gdje se god okrenes peder.....i kuga se nekada sporije sirila....hvala Bogu pa od njih nema nikakve reprodukcije, kakvi bi to zombiji bili....
znaci da ce sada baliye biti zasticeni kao medvjedi
Super mi je i kad se pose..m na svog partnera, nakon sto mi bulju razvali svojom batinom. Obojica uzivamo u tome.
iiiiiiiim noooooooooooooot gaaaaaaaaaaaaayyyyy, yeaaaaahhh....
ubi,ubi,ubi...
Halo yeb.aci, mene ste zaboravili...necu da zavrsim sa Majom..hocu debelu batinu... Hrsume, Deen..smok u desni guz...
Pride u Sarajevu na proljece. Izadjimo ljudi, pokazimo mir i ljubav i nek se vidi koliko nas je!
I ja kažem bravo Facebook! Malo tolerancije i kulture ne bi škodilo ni ovima koji pišu komentare, osuđuju a da se nisu zapitali da su se i oni mogli roditi takvi.
Ja volim pumpanje,napumpao sam i usne!
Kazu, ukinuce fajsbuk u Serbiji...??
@Sabinatv Hvala. Ipak je ovdje previse homofoba za normalnu raspravu.
U idiotskoj zemljii ne možeš dobiti normalne komentare. Samo, oni koji mrze bez razloga bilo koga,loše prolaze kod tog istog Boga na kog se tako zdušno pozivaju. Homofobi...dolazi naše vrijeme..plačite..