Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Zuckerberg kao neka utvara...
Dobar je mark coban ima milijardu ovaca. Janje se svaki dan.
Ovaj Zuckerberg nije onaj stari ili je klon robot ili je pod mind control
Zucker, haj pojedi cvekle i popij soka od grozdja..eto te isto utvara
Vjerovatno je njegov Klon.
Naravno da kradu kada bez odobrenja šalju na mail notifikacije FB koje prije nisu stizale.
Ko god misli da neki da neki sajt cuva podatke nekog korisnika,potpuno grijesi.Svrha nterneta i jest da korisnici sami otkrivaju svoje podatke i sve o sebi
Ovoga treba opaliti milijardama kazne. Nijedna velika firma nije ovoliko neoprezna i bezobrazna sa tuđim podacima.
Nismo ni mislili da imamo privatnost. Nego sta sad? Nema sankcija?
prodajem besplatno kontakt za enu fridrih ispod šećerka
Daj ne nasmijavaj me matereti:Pa samim činomregistracije ti im daješ dobrovoljno svoje podatke.Kakva glupost od vijesti.
Izgleda ja đaba govorim da je ljudska glupost veća nego beskonačan svemir.Čuj naslova:"Facebook prikupio e-mail kontakte 1,5 miliona korisnika bez njihovog pristanka"Halo ubleho od prvog dana tvoje prijave Facebook ima tvoje podatke.Ne provaljuj se matereti više.
I nikom nista naravno :)
joj slike Zuckerberga, lik isto ko da je iz groba ustao