Slučaj skrivan od javnosti
0
Facebook platio 65 mil. dolara da okonča proces
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djaba mu svo bogatstvo kad je ruzan ko grob.
sta je facebook ? lasko und \"klipaca\" und staro zemsko... sta je facebook ?
Pa sta, sada su i oni milioneri zahvaljujuci njemu, u protivnom niko nebi ni cuo za ConnectU. Sve je to business as usual, vama ni iz djepa ni u djep, pa se nemate sta nervirati.
@kaerf: Glupa ti konstatacija totalno da ja sad fejsbukam po cio dan i da nista ne radim. Tipicno bosanski! Ja nisam u Sarajevu vec u inostranstvu i pobjego sam upravo od takvik ko ti... i tamo sam gdje da bi prezivio moras stvarno radit, a ne zabusavat... tako, nemoj meni lekcije drzat... nego otvori malo oci.. i ti i ovaj shto sere po vijesti...
Uopste nisu gluposti nego su gluposti to sto vi baljezgate a niste upoznati niti sta valjano kontate. Covjek je da bi izbjegao porez pronasao rupu u zakonu i dogovorio se sa prijeteljem da ga tuzi. Sve je regularno, legalno i umjesto sto ce platiti 200 miliona dolara poreza, platit ce samo za ovaj sudski proces. Nemojte da valjate gluposti.
Ma kakav facebook vise, zasto ne pisete o Energoinvestu ili Pretisu ili Krivaji Zavidovici?
Stranica je mocna stvar i svaka cast onome koje izmislio..
gluposti ,cuj ukro mu ideju, pa toliko soc.site-ova bilo prije facebooka, onda ga svi ovi trebaju tuzit.gluposti,Tebi pasa svaka cast,
ma daj molim te, jos malo pa ce vijesti o facebooku u crnu hroniku! \'ebo i crnu i bijelu svakodnevnicu, svi cemo se ukljuciti na facebook, napraviti grupu i svi cemo biti sretni i veseli! sarajlija, kad vec zudis za korisnoscu i svakodnevnicom, uzmi lopatu cisti snijeg s ulice, bices korisniji nego sto visis po fb-u, vjeruj mi!
Židov maderfaker, laži i obmane, šta ste očekivali?
Zasto nebi bio top news? Koliko danasnje omladine provodi dnevno na facebook-u? Koliko se organizuju preko njega? Koliko je on posato nasa svakodnevnica? Facebook ima 600 zaposlenih, koliko firmi u BiH ima toliko zaposlenih? Mozemo diskutovat dali je dobar ili losh, ali dali je nasa svakodnevnica i realnost i da je mocan, o tome ne mozemo diskutovat!!!! Kad si ti macak i kad je taj virtuelni svijet sranje, napravi nesto u pola dobro, pa da te vidimo...
jao ne, sta cemo sad?? NAS VIRITUALNI ZIVOT JE ZASNOVAN NA LAZI?? ah, trahedio, osjecam se prevarenom... sta sad?? ne mogu da vjerujem, ovo je top news c c c!